Wasmachine reparatie?

MB witgoed – Ook voor wasmachine reparatie buiten Oosterhout.

Bij een defect van uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser in Oosterhout, Breda, Geertruidenberg of Dongen kunt u MB witgoed bellen. Voor uw wasmachine, koelkast, fornuis, droger of andere huishoudelijke apparatuur. Wij repareren alle soorten witgoed. MB witgoed heeft een ruime kennis en ervaring met het repareren van alle merken witgoed. Om de kosten voor uzelf zo laag mogelijk te houden, adviseren wij u om voordat wij komen de apparatuur rondom vrij te maken. Dit scheelt voor ons tijd waardoor u geld bespaart! Het heeft wel onze voorkeur uw apparaat aangesloten te houden zodat we het wel kunnen testen om het defect te signaleren.

reparatie van wasmachines en ander witgoedWasmachine verkoop

Mocht uw wasmachine niet meer te repareren zijn? In dat geval kunnen wij u adviseren bij de koop van een nieuw apparaat. MB Witgoed reparaties kan alle merken wasmachines, koelkasten, fornuizen en drogers leveren. Tegen uiterst concurrerende prijzen!

Wasmachine onderhoud

Een groot aantal storingen kunnen worden voorkomen door uw wasmachine regelmatig goed te laten onderhouden. MB witgoed is hiervoor de juiste partner! Naast tips om uw machine zelf te onderhouden geven wij op onze website ook handige tips, de witgoed weetjes – om uw machine goed en efficiĆ«nt zelf te onderhouden. Een goed en regelmatig onderhoud door de vakman verlengt de levensduur van uw machine en bespaart u geld doordat uw machine minder snel aan vervanging toe is.

Meldt uw storingen op 0162-435231 of 06-24545630

MB witgoed reparatie, uw vakkundig adres voor reparatie en service van magnetron, oven, droger, fornuis, wasmachine, vaatwasser en andere huishoudelijke apparatuur. Ook wanneer het inbouw apparatuur betreft!