Dongen wasmachine reparatie

MB witgoed – Ook voor wasmachine reparatie in Dongen.

Bij een defect van uw wasmachine in Dongen kunt u ook MB witgoed bellen. Voor uw wasmachine, koelkast, fornuis, droger of andere huishoudelijke apparatuur. Wij repareren alle soorten witgoed. MB witgoed heeft een ruime kennis en ervaring met het repareren van alle merken witgoed.

Wasmachine verkoop

Mocht uw wasmachine niet meer te repareren zijn? In dat geval kunnen wij u adviseren bij de koop van een nieuw apparaat. MB Witgoed reparaties kan alle merken wasmachines, koelkasten, fornuizen en drogers leveren. Tegen uiterst concurrerende prijzen!

Wasmachine onderhoud

Een groot aantal storingen kunnen worden voorkomen door uw wasmachine regelmatig goed te laten onderhouden. MB witgoed is hiervoor de juiste partner! Naast tips om uw machine zelf te onderhouden geven wij op onze website ook handige tips, de witgoed weetjes – om uw machine goed en efficiënt zelf te onderhouden. Een goed en regelmatig onderhoud door de vakman verlengt de levensduur van uw machine en bespaart u geld doordat uw machine minder snel aan vervanging toe is.

Storing in Dongen? Bel ons op 0162-435231 of 06-24545630

MB witgoed reparatie, uw vakkundig adres voor reparatie en service van magnetron, oven, droger, fornuis, wasmachine, vaatwasser en andere huishoudelijke apparatuur. Ook wanneer het inbouw apparatuur betreft! Wij repareren in heel West-Brabant. Dus wanneer u als inwoner van Dongen onze hulp nodig heeft, is één belletje voldoende!

Contact opnemen per mail kan ook via info@mb-witgoed.nl of via het contactformulier op deze website