Koelkasten en koelkastreparaties

Geen Voorrijkosten bij uw wasmachine reparatie, bestelling, installatie en / of levering !!

Uw koelkast is een van de keukenapparaten die écht onmisbaar zijn. In no-time is de melk bedorven en het gehakt niet meer eetbaar. Misschien kunt u een deel van de boodschappen nog redden met een campingkoelkastje, maar het is zaak om uw koelkast zo snel mogelijk weer aan de gang te krijgen.

Keep it cool

Defecte thermostaat of een vastgelopen compressor? MB Witgoed is gespecialiseerd in het repareren van uw koelkast in Oosterhout en omgeving Breda. We maken altijd een afspraak voor de reparatie en komen zonodig ook ’s avonds langs. Bel 0162-435231 of 06-24545630. We zijn tot 21.00 uur ’s avonds telefonisch bereikbaar.

Test het zelf

Weet u zeker dat het stopcontact nog werkt? Test altijd de wandcontactdoos van de koelkast even. Vaak is deze weggewerkt achter aangrenzende kastjes, maar probeer eens of een ander elektrisch apparaat wél werkt.

Controleer ook of er een zekering is gesprongen in de meterkast. Als deze nog een keer springt, is er meestal sprake van kortsluiting. In beide gevallen heeft u een elektricien nodig in plaats van een witgoedspecialist.

Als uw koelkast niet meer gerepareerd kan worden, of u toe bent aan een nieuwe koelkast, bestelt u bij ons ook vervangende apparatuur. We rekenen géén voorrijkosten voor koelkastreparaties en leveringen.

3 tips voor een lange levensduur van uw koelkast

  • Reinig de rubberen sluitranden regelmatig met een doekje, zonder zeep.
  • Zorg ervoor dat de vakken in de deur van uw koelkast niet te zwaar beladen zijn. Hierdoor verbuigen de scharnieren en sluit de koelkast op den duur niet meer goed.
  • Wanneer je meer dan een week op vakantie gaat, raden we u aan om de koelkast leeg te maken, uit en open te zetten. Dat voorkomt nare geuren bij terugkomst.

Meer tips voor uw koelkast leest u hier.