Wasmachines en wasmachinereparaties in Breda

Geen Voorrijkosten bij uw wasmachine reparatie, bestelling, installatie en / of levering !!

De was, u ontkomt er niet aan. Wanneer de wasmachine het begeeft, stapelen de vieze sokken en shirts zich op, terwijl de bodem van de onderbroeken lade in zicht komt. Voorkom dat u ineens geen schone kleding meer heeft, en laat uw wasmachine repareren door MB Witgoed.

De wasmachine is onmisbaar in het dagelijkse huishouden. Een belangrijke keuze die u moet maken is of u kiest voor een voor- of bovenlader. Als u niet veel ruimte heeft is een bovenlader er handig, en u hoeft niet veel te bukken. Bij een voorladers kunt er voor kiezen de droger boven de wasmachine te plaatsen, zo bespaart u ruimte. Bij een wasmachine is het wasresultaat natuurlijk erg belangrijk en welke functies u belangrijk vind. Er zijn verschillende energieklassen, wilt u een zuinige wasmachine kies dan voor energieklasse A.

wasmachine bediening

De bediening van wasmachine gaat over het algemeen met draai en druktoetsen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het programma mee selecteren en de temperatuur mee instellen. Ook verschijnen er steeds meer wasmachines met een lcd-display waarop u de gekozen instellingen op kunt aflezen. Veel wasmachines beschikken over een waterbeveiligingssysteem, hiermee wordt het waterniveau in de gaten gehouden en beschermd u tegen waterschade.

Bij MB Witgoed hebben we voldoende ervaring om u op de juiste manier te adviseren bij de koop van een nieuwe wasmachine. Wij leveren alle bekende en gerenommeerde merken wasmachines.

Dat is goed geregeld

Is uw wasmachine kapot? Bel MB Witgoed op 0162-435231 of 06-24545630. Marc komt zo snel mogelijk naar u toe voor het vaststellen van het probleem en de reparatie. Is reparatie niet meer mogelijk? We leveren ook diverse merken en modellen wasmachines. Zowel vrijstaand als inbouwapparatuur.MB Witgoed is hoofddealer van de volgende merken:

  • Atag
  • AEG
  • ETNA

Op onze wasmachines krijgt u altijd 5 jaar garantie, en zelfs10 jaar garantie op de motor.

We rekenen géén voorrijkosten bij uw wasmachinereparatie of levering in de omgeving Oosterhout en Breda. Daarnaast werken we op afspraak zodat u geen uren onnodig zit te wachten. Als u overdag geen tijd vrij kunt maken, komen we gewoon ’s avonds langs.

wasmachine specialist in Breda